Segervittring Bella

Bella är en av de få hundar jag har haft sedan valp. Jag har flera gånger träffat hennes mamma som jag var väldigt förtjust i. Bella var egentligen inget genomtänkt köp, men då jag precis förlorat Flisan och uppfödaren fått återbud på en valp så kände jag att jag inte ville missa chansen att få en valp från denna kombinationen.


Att få ha en hund från valpstadiet är verkligen något extra speciellt. Bella levde för vara mig till lags och göra mig lycklig. Vi var ett riktigt sammansvetsat team och hon kommer alltid vara en del av mig. Bella var den ultimata sporthunden men tjänstemässigt fick vi lägga ned en hel del tid på jobba med att hon skulle fungera i olika miljöer. Hon var otroligt lättlärd och gav alltid 110% för att förstå vad jag ville och göra rätt.
Bella drabbades av kronisk Borrelia redan vid 2,5 års ålder och det tog lång tid innan de hittade orsaken till hennes smärta. Borrelian gav under åren flera följdsjukdomar och efter att från och till kämpat mot sjukdomen i flera år gick det till slut inte att göra mer, och i slutet blev hon riktigt dålig väldigt fort. Det känns så orättvist och fel att en så fin och fantastisk hund som Bella ska behöva somna in så tidigt.
Hon är evigt saknad...

Meriter:

VH (väktarhund), RLD N, RLD F, SELCH, IPO/BHP1, BSL1, Gk elit skydd, Uppfl till elit spår, 4e plac Securitas SM 2014, Distriktsmästare Securitas 2014, Vinnare lag Västra Securitas SM 2013, 4e plac Securitas SM 2010, KM vinnare Securitas Gbg 2010, KM vinnare Securitas Gbg 2009, Godkänt L-test väktare/polis, Genomfört MH