Grand Lutin Zäpo

Zäpo flyttade in till mig drygt 2 år gammal. Beauceron är en ras som jag fastnat för och jag hade länge drömt om en beauceron som skulle räcka till som tjänstehund/väktare. Då jag tidigare träffat flera av hans syskon så jag visste att det var en bra kull, så när jag hörde att Zäpo var till omplacering fanns det ingen tvekan. Idag är kullen Sveriges mest välmeriterade beauceronklull med ett korningssnitt på 479p!


Från början var det tänkt att Zäpo enbart skulle vara min tjänstehund då jag även hade min malletik att tävla med, men då han är så otroligt rolig att jobba med så har det blivit en hel del ändå. Han är en helt fantastisk hund och ställer upp på allt jag hittar på. Tjänstemässigt har han visat sig vara riktigt bra då han inte stressar upp sig och han har aldrig backat oavsett hot vi råkat ut för. Han är också väldigt miljöstark och det är ett under att han inte har skadat sig.
Jag ångrar att jag kastrerade honom då jag gärna hade velat ha en valp efter han. För mig är han verkligen en "Dream come true"